Dr. Veeckman en gonarthrose

Dr. Geert Veeckman

In 1988 studeerde ik af met grote onderscheiding aan de Universitaire Instelling Antwerpen als dokter in de genees-, heel- en verloskunde. Nadien leidde ik me verder op tot orthopedisch chirurg. Twee jaar basisopleiding algemene heelkunde in de Sint-Vincentiuskliniek te Gent. Twee jaar basisopleiding orthopedische heelkunde in de Sint-Camilluskliniek te Antwerpen. Twee jaar vervolmaking orthopedische heelkunde in het UZ Gent. In juni 1994 nam ik deel aan het nationaal examen voor orthopedisch chirurg en slaagde opnieuw met grote onderscheiding. Sindsdien volgde ik nog een hele reeks extra opleidingen. Ik blijf mijzelf ook steeds opnieuw bijscholen om op de hoogte te zijn van de nieuwste technieken en inzichten.

Vandaag ben ik orthopedisch chirurg in het AZ Jan Palfijn te Gent gespecialiseerd in de knie, en sta ik aan het hoofd van mijn eigen praktijk, het Kniecentrum.

Claire

Secretariaat

Als  Medisch Centrum dat een hoge kwaliteit nastreeft, is een goede administratieve onderbouw noodzakelijk.  Hier speelt het teamwork tussen chirurg, verpleegkundige, kinesist, bandagist en secretariaat een grote rol.  Het is onze taak deze administratieve onderbouw tot in de puntjes vorm te geven.

Tom

Orthopedisch Bandagist

HOX orthopedie is een familiebedrijf, dat in 1970 startte.  Tom De Rijcker is een erkende verstrekker van orthopedische hulpmiddelen.

Onze gespecialiseerde medewerkers hanteren moeiteloos de modernste technieken.  Daarvan getuigen de maatwerkproducten made by Hox orthopedie.

Wij zijn ieder vrijdagvoormiddag aanwezig in het Kniecentrum.

www.hoxorthopedie.be